Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au făcut vineri percheziții și audieri domiciliare la șapte persoane bănuite a fi implicate în furturi din locuinţă produse în localitatea Baciu, judeţul Cluj.

În urma perchiziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au fost conduse la sediul secţiei 7 persoane, bănuite a fi implicate în comiterea de furturi din locuinţă omise pe raza localităţii Baciu. Furturile au fost comise în perioada iunie – august 2018.

Perchiziţiile domiciliare efectuate au condus la ridicare mai multor bunuri găsite la locuinţele persoanelor conduse la audieri, respectiv unelte şi scule electrice (bormaşini, motocoase, motofierăstraie, etc), biciclete, triciclete şi unelte de pescuit a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cele șapte persoane.

Persoanele conduse la sediul Secţiei pentru audieri sunt 7 bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 27 şi 53 de ani, toţi din comuna Baciu şi au mai fost în atenţia poliţiştilor pentru comiterea de furturi din locuinţă.

Articolul precedentUltimele zile în care clujenii pot depune proiecte în cadrul procesului de Bugetare participativă
Articolul următorZiua Ecvestră, sărbătorită duminică la Cluj-Napoca