Mai mult de 100.000 de oameni au participat deja la concertele și la celelalte evenimente organizate în cadrul unuia dintre cele mai frumoase festivaluri din Europa. Cel mai așteptat concert de până acum a fost cel al trupei Limp Bizkit. Electric Castle este organizat pe domeniul unui castel din secolul al XV-lea.

Festivalul Electric Castle a început ca unul de muzică electronică. În timp, el a crescut foarte mult, iar acum oferă o mare diversitate de genuri muzicale, de la rock la jazz și de la hip-hop la muzică clasică, spune directorul de comunicare al festivalului, Andi Vanca

Electric Castle este organizat pe domeniul castelului Banffy din Bonțida, care era supranumit odinioară Versailles-ul Transilvaniei. Organizatorii au amenajata o suprafață totală de 300.000 de metri pătrați, inclusiv 10 scene, pe care vor urca în total peste 250 de muzicieni. Opt artiști internaționali au creat instalații new media care sunt expuse în camerele castelului. Au fost amenajate și zone gastronomice, 17.000 de locuri de camping și 5.000 de locuri de parcare.

Articolul precedentCFR Cluj-Maccabi Tel Aviv se joacă la Cluj săptămâna viitoare
Articolul următorExpoziție Kudor Duka Istvan la Muzeul de Artă