Peste 400 de persoane au vizitat standul Universităţii Babeş-Bolyai în cele trei zile ale Târgului Internaţional Educatio desfăşurat, în perioada 10-12 ianuarie 2019, la Budapesta.

Reprezentanții UBB au oferit informaţii cu privire la admitere, oferta educaţională, oportunități de carieră, cămine studențești şi viaţa studenţească din Cluj-Napoca.

La evenimentul ajuns la cea de-a XIX-a ediţie au participat aproximativ 52.000 de vizitatori, elevii de liceu sau studenții din anii terminali, profesorii şi părinţii având posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanții celor peste 50 de universități participante din Ungaria şi din străinătate, care le-au oferit informaţii legate de specializări, cursuri de formare, criterii de admitere sau oportunităţi de carieră.

Pe lângă universităţi, au mai fost prezente şi diferite şcoli de limbi străine şi alte instituţii  cu caracter educaţional.

În acest moment, la UBB sunt înscrişi în anul I aproape 200 de studenți din Ungaria.

 

 

 

Articolul precedentCâștigător la Techsylvania, un startup care revoluționează călătoriile corporate a ajuns în Silicon Valley față în față cu investitori celebri
Articolul următorVIDEO | Accident surprins pe o cameră de bord! Şoferul vinovat nu a oprit şi şi-a continuat liniştit drumul