Un polițist a fost prins în timp ce se masturba într-o cabină de probă dintr-un mall din Cluj-Napoca. 

Bărbatul a fost prins în fapt după ce clienţii magazinului au anunţat oamenii de pază. Martorii au declarat că bărbatul făcea zgomote în cabină şi din această cauză au anunţat paza.

„La data de 12 februarie, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă.  Acesta ar fi fost observat de o  persoană care se afla în zonă şi care a anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate. 

O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie a mers la faţa locului, l-a preluat pe bărbat şi au întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost  înaintat Parchetului dpl Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul are calitatea de poliţist”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj pentru Realitatea de Cluj.

Articolul precedentUn tânăr a fost reţinut după ce a furat câteva zeci de mii de lei din casa unui clujean
Articolul următorFOTO | Accident în Dej! Patru persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un stâlp