La data de 14 mai, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla a dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Gherla.

Din cercetări a reieșit că, în cursul aceleiași zile, bărbatul, împreună cu un alt bărbat, ar fi amenințat polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Totodată, în cauză a fost emis un mandat de aducere în vederea audierii celui de-al doilea, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Gherla.

În fapt, evenimentul s-ar fi produs la data de 14 mai în jurul orei 11.30, când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, au observat în trafic un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Gherla.

Tânărul nu a oprit autoturismul la semnalul efectuat de polițiști, continuându-și deplasarea până în zona cartierului Silivaș, unde a abandonat autoturismul, mai apoi fugind într-o zonă împădurită situată în apropiere.

Imediat după incident, la fața locului au ajuns 4 bărbați, apropiați ai tânărului de 22 de ani, care și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunea depistării și a urmăririi în trafic desfășurată de polițiști, doi dintre aceștia amenințând polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.                                                                                     

 

Articolul precedentDOCUMENT. Noua declarație pe propria răspundere pentru ieșirea din localitate – DESCARCĂ MODELUL
Articolul următorFOTO | Grav accident în judeţul Cluj! Microbuz lovit de tren