În perioada 15 – 17 iunie, poliţiştii Secției 6 Poliţie Rurală Florești au organizat şi desfăşurat o acțiune în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor  contra persoanei și contra patrimoniului, a infracțiunilor la regimul rutier, precum și identificării principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acţiunea a vizat, în special, impunerea respectării regimului de viteză, dar şi prevenirea şi combaterea conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice, acţionându-se pe raza comunelor Florești și Gilău.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost controlați 4 agenți de pază, 4 stații peco, 2 localuri publice,  55 de autovehicule, fiind legitimate 68 de persoane.

Polițiștii au aplicat 39 de sanțiuni contravenționale, dintre care 35 la regimul rutier (21 de sancţiuni pentru depăşirea limitei legale de viteză), 2 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar alte 2 pentru abateri de la regimul drumurilor. Au fost reținute 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

Articolul precedentAmplă acţiune a poliţiştilor şi jandarmilor pe mai multe străzi din Cluj – Napoca
Articolul următorCampania internaţională „Păstrați surprizele doar pentru vacanță!” desfăşurată şi la Cluj