Consiliul Județean Cluj va participa în perioada 7-10 februarie 2019, prin intermediul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din cadrul aparatului de specialitate al forului administrativ județean, la Târgul Internațional de TOURISM. LEISURE. HOTELS de la Chișinău.

            Evenimentul reprezintă singura expoziție din domeniul turismului și agrementului din Republica Moldova, constituind, astfel, o bună oportunitate de comunicare cu specialiștii moldoveni din domeniu și, respectiv, de familiarizare a publicului țintă cu potențialul și cu întreaga gamă de servicii turistice oferite de județul Cluj.

Fiind vorba despre o țară vecină și de care ne leagă o relație mai mult decât specială, Consiliul Județean a apreciat ca fiind oportună cunoașterea cât mai în detaliu de către potențialii turiști moldoveni a ofertei și a patrimoniului turistic al județului Cluj, scop în care a fost pregătită o prezentare amplă cuprinzând tot ceea ce înseamnă obiective turistice, activități de agrement desfășurate pe tot parcursul anului și evenimente care au făcut cunoscut județul Cluj pe plan internațional.

Nu în ultimul rând, va fi prezentată și diversitatea gastronomică locală, vizitatorii putând să deguste o serie de bunătăți culinare tradiționale din zona Clujului.

            Printre participanții la „TOURISM.LEISURE.HOTELS” se regăsesc ministere de resort și birouri naționale de turism, operatori turistici, agenții de turism, companii aeriene, transportatori, unități de cazare, stațiuni, companii de asigurări.

Articolul precedentVIDEO | Persoane bănuite de comiterea de înşelăciuni prin metoda „Accidentul” identificate de poliţişti
Articolul următorSingurul cercetător român prezent prestigioasa lista Highly Cited Researchers pentru anul 2018 este profesor UBB