Păstrarea distanței sociale este una dintre recomandările emise de autorități în contextul pandemiei de Coronavirus. Așadar, chiar dacă Starea de Urgență a luat sfârșit, iar măsurile restrictive s-au mai relaxat, e important să evităm în continuare locurile aglomerate și să menținem distanța de minim 1,5 m cu cei din afara familiei. 

Proprietarii de restaurante din Cluj respectă și ei reglementările impuse de autorități, astfel că majoritatea s-au adaptat și acum oferă livrare la domiciliu. Prin urmare, când îți este foame, comandă mâncare acasă în Cluj Napoca. Iată care sunt locațiile care îți aduc preparatele favorite la adresa dorită:

Cea mai bună pizza din oraș 

Pizza cu blat moale sau crocant? Topping-uri clasice sau arome exotice? Indiferent de preferințele pe care le ai în ceea ce privește cel mai îndrăgit preparat din lume, pizzeriile din Cluj îți pot satisface pofta. Și, dacă locuiești aici sau ești doar în vizită în orașul din inima Transilvaniei, ar trebui să știi de unde poți comanda acasă sau la birou cea mai bună pizza din zonă! Iată recomandările noastre: 

 

 1. Pizza Factory 
 2. Poco Loco Delivery Florești 
 3. Fast&Furious Pizza
 4. Casa Piraților
 5. Old Pub No.2 
 6. New Age Pizza
 7. Apartament 1 
 8. Pizzeria Venezzia
 9. Cut&Crust
 10. Mates Delivery
 11. Rod
 12. Pizza Deville
 13. Funcky Pizza
 14. Bonjour Pizza
 15. Pizza Town
 16. Mondo Pizza
 17. Fa(s)t Pizza&Bistro
 18. City Pizza Delivery
 19. Pizza Rizzo
 20. Atelierul de Pizza
 21. Antica Pizza
 22. Pizzeria Dallas
 23. Pizza Giuseppe
 24. Pizzza Production
 25. Pizza Rex
 26. Artizan Pizza
 27. Trattoria pineta
 28. Pizza Piemonte
 29. Pizzeria Seba

Momentul dulce al zilei: top cofetării și patiserii din Cluj Napoca 

Cu toții ne dorim un mic răsfăț dulce de-a lungul zilei, dar nu tot timpul ne dorim să petrecem timp în bucătărie pentru a pregăti desertul de care ne este poftă. Pentru astfel de momente, dar și pentru cazul în care nu consideri că ai un talent aparte la gătit, îți recomandăm să apelezi la cofetăriile și patiseriile cele mai renumite din Cluj Napoca. De aici poți comanda foietaje savuroase, ideale pentru a însoți o cafea bună, prăjituri tradiționale sau sortimente deosebite. Comandă deserturile de care ai poftă de la următoarele locații:

 

 1. Chocodor Bucegi
 2. Delicii Sănătoase
 3. Fornetti Manastur
 4. Un dulce de la Vlad
 5. Dulcele Divin
 6. Cofetăria Saveur Bună Ziua
 7. Natriana – Gluten free
 8. Victor. Fresh to go
 9. Casa Țărăncuței 
 10. Yep’n Yo
 11. Lemnul Verde
 12. Vianco Milano 
 13. La Creme
 14. Holy Cannoli
 15. Delissima Bakery
 16. L’eclair magique

Coffee shop-uri din Cluj 

Ai poftă de o cafea savuroasă? Începe-ți diminețile cu delicioasele rețete de cafea preparate la cele mai cool coffee shop-uri din Cluj Napoca. Din meniurile lor poți alege diverse sortimente de cafea, cappuccino, caramel, espresso, diverse băuturi pe bază de ciocolată caldă și multe altele. Uite lista coffee shop-urilor de top din Cluj Napoca:

 1. Caffeine Coffee to go
 2. Tucano Coffee
 3. Tamper Coffee
 4. Meron 
 5. Brewtiful Coffee
 6. Kups 
 7. Coffe Cup
 8. Londoner Liberty
 9. Ibric Coffee Shop
 10. Fresgo

Restaurantele din Cluj îți oferă toate motivele să păstrezi distanțarea socială. Acestea îți oferă nu doar preparate care să îți răsfețe papilele gustative, ci îți și livrează comanda acasă!