Premierul Ludovic Orban a făcut un nou apel la oameni să respecte măsurile de protecţie, precum distanţarea socială, purtarea măştii în spaţii închise şi normele de igienă. Şeful Executivului a adăugat că nu e cazul pentru o nouă relaxare, însă nu doreşte să fie impuse noi restricţii care ar dăuna economiei.

„Să se protejeze, să respecte normele de protecţie sanitară. Sunt lucruri simple. Dacă ne îmbolnăvim, ducem boala acasă şi îi îmbolnăvim, în primul rând, pe cei dragi. Trebuie să fim responsabili şi să ne păzim de acest virus pervers”, a afirmat Ludovic Orban, într-o declaraţie de presă susţinută vineri la primăria Novaci din judeţul Gorj.

Acesta a adăugat că nu vrea ca economia să fie afectată şi astfel nu doreşte noi restricţii.

„Nu e cazul să ne gândim la relaxare, dar nu ne dorim nici restricţii şi, mai ales, nu ne dorim să mai afectăm economia în niciun fel. Economia trebuie să funcţioneze. În fiecare săptămână adoptăm toate actele normative pentru a transpune în practică planul de relansare economică”, a conchis Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent100% TU DECIZI! Rovana Plumb, traseu fulminant și controverse. Inginer, șefă la ANPC și președinte de partid
Articolul următorAltercație în trafic la Cluj! Șofer amenințat cu pistolul de către un alt bărbat