Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a reacționat luni cu privire la protestul localnicilor din localitatea Săndulești.

El a explicat într-o postare că instituția pe care o conduce știe de situația drumului și că se fac eforturi pentru rezolvarea problemelor.

„Cunoaștem starea drumului și suntem preocupați să-l asfaltăm cât mai repede. Regretăm disconfortul creat locuitorilor comunei. În ultimii doi ani am asfaltat peste 20 de km de drumuri care duc la Săndulești și Cheile Turzii, respectiv DJ 103 G și DJ 107 L. A fost asfaltat inclusiv drumul aflat în intravilan și pe care exista în prealabil asfaltat”, a scris Alin Tișe.

Tișe a explicat că întârzierile au fost cauzate de probleme la procedura de licitație și a acuzat PSD Cluj că își face campanie pe acest subiect.

„În egală măsură condamnăm ferm poziția primarului PSD și a conducerii PSD Cluj care cunosc situația și care folosesc astfel de pretexte pentru campanie electorală. Este regretabil ca în astfel de modalități să-ți faci campanie electorală, însușindu-ți în același timp, fără nici un merit, lucrările de asfaltare făcute până acum de Consiliul Județean Cluj spre și înspre comuna Săndulești”.

Citește și:

Articolul precedentFilm și la dezbatere la Cluj despre risipa alimentară în România
Articolul următorTrei tineri au intrat în casă peste un bătrân, l-au bătut şi i-au furat 100 de lei