Consilierii locali din Primăria Municipiului Cluj-Napoca vor vota vineri, 6 iulie, un proiect de hotărâre ce privește alocarea unei sume de 200.000 de lei, bani cu care să se organizeze deja tradiționala petrecere a pensionarilor clujeni.

“Luând în considerare numărul mare al persoanelor vârstnice cu venituri reduse din municipiul nostru, în completarea serviciilor acordate prin intermediul Centrelor de Zi pentru Vârstnici, Clubul Pensionarilor şi a celorlalte compartimente din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală, pentru a marca acest moment aniversar şi pentru a aduce bucurie în sufletele persoanelor vârstnice cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicului propunem să aprobaţi alocarea sumei de 200.000 de lei de la bugetul local pentru a organiza sărbătorirea Zilei Internaţionale a Vârstnicului”, se arată în motivare.

Este vorba de aproximativ 2200 de pensionari care vor avea la petrecere meniuri în valoare de 85 de lei, dar și artiști care să asigure distracție. Pentru aceștia, onorariul prevăzut în proiectul de hotărâre este de 13.000 de lei.

Articolul precedentProiect mare de infrastructură la Dej! 10 milioane de euro vin de la UE
Articolul următorViDEO | 10 ani de probleme la centura oraşului Gherla! Au reînceput lucrările de consolidare