Incident șocant la o școală din Turda! Un profesor de matematică este acuzat că a bătut cu bestialitate un elev. Polițiștii au deschis dosar penal.

Un profesor de la Școala „Horea, Cloșca și Crișan” este anchetat pentru purtare abuzivă, după ce ar fi lovit cu pumnii și picioarele un elev de clasa a VI-a, cu care a intrat în conflict la ora de matematică.

Agresiunea a avut loc în cursul zilei de marți, 15 februarie. Elevul a fost lovit de profesorul de matematică și scos afară din clasă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă în cazul unui profesor de la o unitate de învăţământ din Turda care ar fi agresat un elev.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie, poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

Menţionăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliţiei municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învăţământ„, se arată într-o informare trimisă, miercuri, de IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentIa pastila SRS: NATO o șterge din Ucraina
Articolul următorAccident în Vâlcele! Un şofer băut s-a răsturnat cu maşina pe câmp (FOTO)