Studenții și angajații UBB pot beneficia gratuit de un program de consiliere/asistență psihologică prin telefon, care vizează oferirea unui suport emoțional celor afectați de situația actuală.

Programul a fost lansat de Clinica Universitară de Psihologie “Babeș-Bolyai PsyTech” și este consonant cu politica recent adoptată la UBB în contextul pandemiei COVID-19, accentuând preocuparea pentru bunăstarea psihologică a studenților și angajaților UBB.

Persoanele interesate pot beneficia gratuit de una sau mai multe ședințe de consiliere/asistență psihologică prin telefon, timp de aproximativ 30 de minute/ședință, zilnic între orele 10.00 și 16.00.  

Totodată, prin politica proprie, în cadrul permis de Colegiul Psihologilor din România, Clinica va oferi și intervenții psihologice gratuite pentru studenții și angajații UBB care solicită acest lucru prin completarea formularului de preluare disponibil online.

Serviciile psihologice oferite de Clinica PsyTech sunt realizate la cele mai ridicate standarde internaționale, în condițiile în care Clinica este acreditată și lucrează în colaborare cu cele mai importante clinici internaționale în domeniu.

Mai multe detalii despre program se pot obține accesând link-ul http://clinicadepsihologie.psiedu.ubbcluj.ro/evenimente/.

Articolul precedentCât timp rezistă virusul pe diverse suprafețe?
Articolul următorFlorin Cîțu, despre tăierea salariilor bugetarilor cu 25%: Costul crizei trebuie suportat de toată lumea