Cea de a doua ediție a Sports Festival se va desfăşura din data de 13 iunie 2019, în zona Sălii Polivalente și a Cluj Arena.

Evenimenul va afecta şi curculaţia din zonă, astfel încât circulația rutieră pe Aleea Stadionului va fi închisă.

Totodată, Compania de Transport Public (CTP) anunță că, între 13 și 16 iunie 2019, linia 30, care face legătura între cartierele Grigorescu și Mărăști, va circula pe un traseu deviat, în ambele sensuri, pe str. G. Coșbuc – Splaiul Independenței – Pod Garibaldi. De asemenea, linia M26 (Parcul Central – Florești Cetate) va circula pe un traseu modificat, spre centru, pe Splaiul Independenței – str. Coșbuc. În intervalul menționat se suspendă stațiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe Splaiul Independenței, la peroanele de tramvaie din dreptul Sălii Polivalente.

În data de 16 iunie, între orele 06:00 – 12:00, va fi suspendată circulația autoturismelor pe str. G. Coșbuc și Splaiul Independenței, iar mijloacele de transport în comun vor avea un traseu modificat după cum urmează:

  • autobuzele de pe linia 30 vor circula deviat pe str. Dragalina- P-ța Mihai Viteazul- str. Cuza Vodă- B-dul 21 Decembrie, iar la întoarcere, B-dul 21 Decembrie-Regele Ferdinand- Dragalina- P-ța 14 Iulie
  • autobuzele de pe linia M26 vor circula până în P-ța 14 Iulie, iar la întoarcere, spre Florești, din P-ța 14 Iulie vor circula pe Splaiul Independenței – str. Plopilor – Calea Florești. Se suspendă stațiile Hotel Sport, Fabrica de Bere și Grădini Mănăștur.
  • circulația tramvaielor pe linia 101 va fi oprită între orele 06:00 – 13:00. Pe linia 101 vor circula autobuze pe traseul deviat Pod Garibaldi – P-ța 14 Iulie – Dragalina – Horea – P-ța Gării.
Articolul precedentVezi care localităţi din judeţul Cluj rămân fără curent electric în următoarele zile
Articolul următorVIDEO | Tânără de 22 de ani lovită de o maşină pe trotuar! Şoferul vinovat nu a respectat culoarea semaforului