Proiectul “Reabilitarea şi extinderea Skatepark-ului Rozelor”, aflat în Parcul de agrement Rozelor din cartierul Plopilor, a fost aprobat de către Consiliul Local (CL) al Municipiului Cluj-Napoca.

Valoarea totală a lucrărilor a fost estimată la 3.609.728,16 lei, TVA inclus, iar durata de realizare a investiției este de 15 luni. Investiția va fi finanțată din bugetul local.

„Prin această investiție se urmărește revitalizarea Parcului Rozelor și redarea acestuia tineretului amator de sporturi extreme: toți clujenii vor putea să se bucure de un parc mai frumos și mai modern, iar tinerii iubitori de skateboarding vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic”, a precizat primarul Emil Boc.

În prima fază a lucrărilor va fi eliminată vegetația distrusă și se vor realiza lucrări de gazonare și de plantare de vegetație perenă. Parcul va beneficia de asemenea de un sistem de iluminat inteligent, de sistem de irigații modern și de mai multe cișmele. De asemenea, este prevăzută reabilitarea skateparkului existent și extinderea acestuia cu peste 1.000 de metri pătrați, realizarea unor zone de ședere, realizarea unui totem de intrare și amplasarea unui grup social automat.

 

 

 

Articolul precedentLa Iulius Mall Cluj găsești și în acest sfârșit de săptămână reduceri de până la 80%
Articolul următorFOTO | Primăria Cluj-Napoca va construi un parc de 10 milioane de euro