Aurel Pop

Problema universitarilor ca model în societate și comunitate va fi dezbătută vineri, 7 iunie 2019, de la ora 12.00, de acad. prof. Ioan-Aurel Pop, Rectorul UBB și Președintele Academiei Române și  prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul responsabil de cercetare competitivitate-excelență și publicații științifice.

Dezbaterea este una de maximă actualitate în condițiile în care universitățile trebuie să își asume un rol activ în societate. Universitatea Babeș-Bolyai și-a asumat și își asumă în mod constant această misiune”, afirmă inițiatorii dezbaterii.

Dezbaterea este organizată de Fundația Alma Mater Napocensis, organizație apolitică, independentă, neguvernamentală, non-profit, cu profil cultural, social, științific, de servicii comunitare și transfer tehnologic, având ca fondator unic Universitatea Babeș-Bolyai.

Evenimentul va avea loc vineri, 7 iunie 2019, de la ora 12.00, în Aula Magna a UBB (str. M. Kogălniceanu nr. 1) și va fi transmis live pe  https://viacluj.tv/.

Articolul precedentAlimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în mai multe localităţi din Cluj. Vezi care sunt acestea
Articolul următorA început ediţia de vară 2019 a Târgului de la Negreni