Mai sunt doar 3 zile până când Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox vor concerta în cadrul Discoteca ’80, la Sala Polivalentă.

Toate biletele puse în vânzare pentru evenimentul de sâmbătă, 22 septembrie, au fost epuizate.

Evenimentul va începe la ora 19:00, însă spectatorii sunt rugați să ajungă la Sala Polivalentă la ora 18:00 pentru a evita aglomerația.

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă va fi întreținută de un DJ care va avea în playlist exclusiv hituri ale anilor ’80.

Spectatorii care vor participa la show sunt rugați să respecte câteva reguli importante:

  • Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafața terenului de joc), respectiv accesul la Tribună (locuri pe scaune) vor avea porți de acces separate, marcate corespunzător.
  • Pentru a evita crearea de disconfort, participanții care au achiziționat bilete cu loc în tribune nu vor avea acces la Party Zone (pe suprafața terenului de joc).
  • Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc, selfiestick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).

Întregul regulament de acces la eveniment se găsește AICI.

RICCHI E POVERI

Ricchi e Poveri este o formație italiană devenită faimoasă în întreaga Europă odată cu melodia „Sará perché ti amo”, interpretată pentru prima dată la festivalul de la Sanremo, în 1981, și devenită hit în scurt timp. Ulterior, muzicienii au dominat topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania.

BONEY M

Boney M este o formație legendară înființată în 1976, în Germania. Între cele mai iubite hituri ale artiștilor se numără melodiile „Rivers of Babylon”, „Daddy Cool” și „Rasputin”. Trupa a cunoscut apogeul succesului internațional la finalul anilor ’70 și în anii ’80. În cadrul concertului de la Sala Polivalentă din Cluj, împreună cu formația va cânta Liz Mitchell, solista principală Boney M încă de la înființare.

BAD BOYS BLUE

Formația disco Bad Boys Blue a fost înființată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită unor hituri internaționale precum „You’re A Woman”, „Pretty Young Girl” și „Come Back And Stay”. De-a lungul anilor, formația și-a modificat componența de mai multe ori, iar din cauza decesului lui Kenny Lewis – parterenul său de trupă, din 2012 John McInerney este cel care încântă spectatorii cu hiturile Bad Boys Blue. De altfel, John este singurul membru prezent în toate componențele formației, de la înființare până astăzi.

SAMANTHA FOX

Samantha Fox este o faimoasă cântăreață britanică, cunoscută la nivel internațional datorită unor hituri precum „TouchMe”, „Nothing’s Gonna Stop Me Now” sau „I Only Wanna Be With You”. „Touch Me”, single-ul ei de debut, a devenit hit internațional în 1986 și s-a situat pe primul loc în topurile muzicale din 17 țări. Artista a devenit un star internațional, iar albumele sale s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Discoteca ’80 Cluj, la a doua ediție

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a doua ediție. În 23 septembrie 2017, la prima ediție a evenimentului, 8.000 de iubitori ai muzicii din întreaga țară au cântat, au dansat și s-au distrat
la Sala Polivalentă din Cluj, la concertele susținute de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Articolul precedentUn bărbat din Dej a ajuns în spatele gratiilor după ce şi-a bătut nevasta! Aceasta a ajuns la spital
Articolul următorElevii clujeni finalişti ai TEHC România au fost desemnaţi | A început votul publicului