Marius Copil, cel mai bun jucător de tenis din România, liderul echipei noastre de Cupa Davis, ne-a adus un prim punct, după ce l-a învins cu 6-2, 6-4 pe Kamil Majchrzak, cel de-al doilea jucător ca valoare din lotul polonez.

A fost un meci controlat autoritar de Marius, care nu și-a lăsat adversarul să-și facă jocul, iar după doar 75 de minute România a trecut la conducere în acest meci.

Mă bucur că am început cu victorie, avem 1-0 şi sper ca şi Adi Ungur să câştige, să încheiem cu 2-0, iar mâine să terminăm cât mai repede. Avem o echipă bună, avem şi vicecampioni olimpici cu noi, păcat că nu au venit spectatori mai mulţi, dar poate vin mâine, ne dorim să-i bucurăm şi pe ei. Ne luptăm să jucăm din ce în ce mai bine pentru a aduce adversari mai tari, şi sperăm să vină cât mai multă lume alături de noi. Nu am uitat meciurile cu Maroc de la Paşte, când, fiind sărbătoare, a venit atât de multă lume şi le mulţumim şi acum. Jucăm un tenis bun şi speră să avem şi fanii alături de noi„, avea să declare Copil la conferința de presă de după această victorie dar, din păcate, Adrian Ungur nu a reușit să se impună în cel de-al doilea meci al zilei.

Compatriotul nostru, care a jucat foarte puțin în 2018, fiind ținut pe tușă de accidentări, a reușit un meci bun, doar rezultatul nu a fost cel dorit. Hubert Hurkacz, nr. 1 din echipa Poloniei, s-a impus cu 7-6(3), 7-5, egalând scorul general, 1-1.

Articolul precedentEveniment inedit la Cluj: Noaptea Internaţională a Liliecilor
Articolul următorFOTO | O nouă filială a Bibliotecii Județene „Octavian Goga”, în cartierul clujean Grigorescu