Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic pentru Achiziții Publice) anunțul de participare simplificat pentru servicii de proiectare, verificare, asistență tehnică din partea proiectantului, precum și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții în cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și echiparea Școlii Gimnaziale Speciale Huedin”, instituție școlară ce funcționează în subordinea forului administrativ județean.

Implementarea acestui proiect, finanțat din fonduri europene nerambursabile, va asigura elevilor cu cerințe educative speciale, școlarizați în cadrul unității de învățământ clujene, condițiile necesare derulării la nivel optim a procesului instructiv-educativ și a pregătirii acestora pentru viața socială.

Valoarea estimată pentru achiziționarea serviciilor este de 6.056.707,29  lei fără TVA iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 19 iunie a.c., ora 15:00.

Școala Gimnazială Specială Huedin va beneficia, astfel, de lucrări de termoizolare a pereților exteriori, de refacere a fațadelor, cu aducerea ansamblului la imaginea originală și amenajări de ordin funcțional la sistemul de compartimentare. Totodată, vor fi executate reparații, reabilitări și înlocuiri la finisaje, tâmplărie și instalații, refacerea instalațiilor electrice și extinderea acestora, precum și instalarea unor centrale termice în fiecare corp de clădire. De asemenea, vor fi realizate rampe pentru persoane cu dizabilități, se vor amenaja noi grupuri sanitare și o bibliotecă cu spații de lectură, mobilată corespunzător.

Articolul precedentPatru copii cu rujeolă au fost infectaţi şi cu coronavirus
Articolul următorFOTO | Amenzi la Cluj pentru persoanele care nu respectă măsurile de limitare a răspândirii a virusului Covid-19