Egalul 0-0 dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova nu a fost decât un alt prilej pentru speculații legate de schimbările de la conducerea campioanei României. Astfel, Iuliu Mureșan ar fi pe picior de plecare de la echipa al cărei președinte este din 2001.

Tensunile din birourile campioanei au și victime: Iuliu Mureșan nu mai pare a fi dorit în conducerea clubului din Gruia, iar absența sa de la meciul CFR Cluj-U Craiova nu face decât să adâncească dilema situației sale.

În timp ce căpitanul echipei, Mario Camora, a ținut să explice după meci că nu mai comentează tensiunile de la vârf pentru că i s-ar fi reproșat acest lucru, antrenorul Toni Conceicao a evitat să lămurească situația celui care a garantat pentru păstrarea sa în funcția de antrenor.

Luni, CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu Universitatea Craiova, oltenii ratând în minutul 85 și un penalty, prin Mitriță, după un henț al căpitanului Mario Camora.

Articolul precedentPeste 3,2 milioane de euro vor fi investiți în reabilitarea termică a Școlii Speciale SAMUS
Articolul următorTârgul de Cariere Cluj: peste 60 de companii prezente, o conferință cu 10 speakeri și două concursuri cu premii