La data de 19 noiembrie, în jurul orei 20:15, poliţisti rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej au oprit pentru verificări un autoturism condus pe strada Nicolae Titulescu, de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din același municipiu.

Testarea cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, tânărul fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 03.20, un alt tânăr, în vârstă de 22 ani, din municipiul Câmpia Turzii a fost testat cu aparatul drugtest, de către polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, rezultatul fiind pozitiv.

La momentul opririi de către polițiști, acesta se deplasa cu autoturismul pe DJ15, pe raza localității Viișoara.

Totodată, testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, în baza aspectelor constatate, conducătorul autoturismului fiind condus la spitalul municipiului Câmpia Turzii, în vederea recoltării probelor biologice.

Sunt continuate cercetările sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 21 noiembrie, în jurul orei 01.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Unirii, de un tânăr de 20 de ani, din județul Bistrița Năsăud.

Testarea cu aparatul drugtest a acestuia a indicat prezența substanțelor psihoactive, astfel că tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, necesare stabiliri substanțelor psihoactive.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentClujeancă de 84 de ani tâlhărită pe stradă! Un martor l-a fugărit pe hoţ
Articolul următorTânăra de 17 ani care a murit subit la sala de fitness, învăţa pentru admitere la Cluj şi voia să îşi ia permisul auto