Alianţa 2020 USR PLUS

Intenția de vot pentru Alianța 2020 USR PLUS în municipiul Cluj-Napoca este înaltă, ea ocupând primul loc, cu aproape 37% din voturi (dacă sunt luate în calcul toate persoanele care au exprimat o opțiune de vot), sau cu 40,4% din voturi (dacă sunt luate în calcul persoanele sigure că vin la vot la europarlamentare).

Sondajul de opinie a fost efectuat, de IRES, la finele lunii februarie și începutul lunii martie în municipiul Cluj-Napoca. Marja de eroare este de 3,0%, numărul respondenților fiind de 1021.

Baza de date a fost ponderată pentru gen și vârstă conform datelor Institutului Național de Statistică privind populația după domiciliu la data de 1 iulie 2018 și pentru nivel de educație și etnie conform recensământului din 2011.

Sondajul a fost efectuat pentru USR Cluj. Interviurile s-au desfășurat față în față.

La alegerile parlamentare din decembrie 2016, primele la care USR a participat la nivel național, rezultatele în Cluj-Napoca au fost: PNL – 27,6%, USR – 22,3%, PSD – 19,5%, UDMR -14,9%, ALDE – 5,3%, PMP – 3,1%
Articolul precedentMunicipiul Cluj-Napoca a aderat la Alianța pentru Coeziune
Articolul următorFOTO | Tânăr arestat pentru trafic de droguri! Zeci de pastile şi sute de grame de cannabis au fost confiscate