Târgovișteanca Sorana Cîrstea a reușit să depășească primul tur al calificărilor, în turneul de tenis, dotat cu premii totale de 2,6 milioane de dolari, de la Dubai. În prima rundă a calificărilor, Cîrstea a trecut de sportiva rusă Margarita Gasparian. În turul al doilea, românca va înfrunta principala favorita a acestei faze a competiției, germanca Julia Goerges.

Exact o oră și jumătatea a durat partida dintre Sorana Cîrstea (nr. 69 WTA) și Margarita Gasparian (nr.107 WTA), din primul tur al calificărilor pentru tabloul principal la turneul de tenis de la Dubai.

Românca a reușit un break mai mult în fața rusoaicei, în fiecare set, și s-a impus cu 6/4,6/3, după o partidă în care pleca cu prima șansă la victorie. Nu cu prima șanșa va pleca și în cel de-al doilea tur al calificărilor, acolo unde o va întâlni pe Julia Goerges (Ger. 31 WTA). Nemțoaica a dispus (6/2,6/3) de Camila Giorgi, în primul tur al calificărilor.

Pentru a ajunge pe tabloul principal al turneului de la Dubai,  fiecare jucătoare aflată în calificări trebuie să câștige trei partide.

O alta româncă a reusit să depășească primul tur al calificărilor. Ana Bogdan (nr.90 WTA) a trecut cu 6/4,6/4 de sportiva cehă B.Krejcikova.

Pe tabloul principal se regăseste deja Simona Halep, românca fiind principala favorită a turneului.

 

Articolul precedentFOTO | Mai multe maşini dintr-un cartier clujean au fost murdărite cu fecale
Articolul următorParlamentarii ignoră legea care ar putea salva sute de femei de la agresiune domestică