Consiliul Județean Cluj a aprobat darea în administrarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii a unor noi echipamente medicale, a căror valoare este de 1.014.927 lei.

Acestea au fost achiziționate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de forul administrativ județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Deoarece dotările de ultimă generație sunt extrem de importante în procesul de examinare, diagnosticare și tratare a micilor pacienți, căutăm permanent să oferim cadrelor medicale tot sprijinul necesar în asigurarea unui act medical de înaltă calitate. Vom continua să investim în sănătate!”

Echipamentele care urmează să fie date în administrarea unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean sunt un aparat de grafie digitală cu fixare pe tavan cu detector digital wireless, un analizator pentru determinări toxicologice și un termostat pentru uz medical.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCălin Georgescu, despre vânzarea Petrom: „Toate s-au făcut în dezinteresul poporului român” – Ce soluție există
Articolul următorMotivul pentru care astăzi trebuie neaparat să mănânci un anumit tip de prăjitură