Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a anunțat pe pagina sa de Facebook că pune la dispoziție gratuit hotelul său de la intrare din municipiul Suceava cadrelor medicale, polițiștilor și jandarmilor care au interacționat cu bolnavii de coronavirus și vor să se izoleze de familii.

Mandachi a precizat că cei interesați vor primi și câte o masă gratuită de la un restaurant de-al său în care se face catering.

Totodată, afaceristul  sucevean a anunțat că oferă gratuit toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. 

” Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENȚIE PENTRU CARANTINĂ ȘI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru:

– pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.

– polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza.
În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering.

2. Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de mașini de cusut în incinta acestor spații.

3. Solicit pe această cale tuturor Mallurilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie de spații (adăpost, igienizare, depozitare)”, a transmis Ștefan Mandachi. 

Articolul precedentAlexandru Rafila: „Într-o săptămână, 10 zile, am putea intra în scenariul 4. Cu siguranță vom avea peste 2000 de cazuri”
Articolul următorȘi Poşta Română implementează un pachet de măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19