Peste 170 de mii de participanți au fost prezenți la ediția Street Food Festival din acest an.

Evenimentul s-a desfășurat între 9-12 mai 2019, pe Aleea Stadionului Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Potrivit organizatorilor, Festivalul a reprezentat, de fapt, o intersecție culinară și culturală a diferitelor zone din lume, iar participanții au putut să se bucure nu numai de preparatele culinare, dar și să experimenteze activitățile sau să asculte muzica specifică fiecărei zone în parte. Little Asia, American Dream, Cabrones, La vita e bella, How much is the fish, Green Village și All in for Food au fost zonele în care s-au desfășurat activitățile pe parcursul celor patru zile de festival și, pentru ca experiența să fie una complexă, tot în funcție de acestea au fost organizați și vendorii.

60 de truck-uri au pregătit bunătăți care de care mai apetisante pentru pofticioșii de pe Aleea Stadionului și pentru gurmanzii interesați să descopere combinații noi de gusturi. Preparatele au fost diverse, de la binecunoscutul burger care nu avea cum să lipsească, până la sushi, supe, clătite sau cheesecake-uri. Participanții au putut, de asemenea, să descopere inclusiv produse și preparate realizate din produse bio, de la producători locali.

Cei prezenți s-au bucurat și de momentele artistice pe parcursul celor patru zile. Una din senzațiile acestui festival a fost One Man’s Band, italianul care a uimit publicul cu spectacolul său stradal prin implicarea oamenilor în momentul său și buna dispoziție. Alte spectacole stradale care au avut loc au fost susținute de Canarro, Magic Puppet sau Koszika&the Hotshots.

Street Food Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe.

Articolul precedentFOTO | Maşină furată de un tânăr beat şi fără permis! Cum a încercat să fugă de poliţişti
Articolul următorPe mai multe drumuri din județul Cluj s-au executat lucrări de marcaje rutiere. Vezi care sunt acestea