Studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) au obținut mai multe premii importante la Concursul Naţional Studenţesc de Inginerie a Autovehiculelor “Profesor universitar inginer Constantin Ghiulai” din Craiova.

Astfel, la secţiunea “Dinamica autovehiculelor”, studenţii de la specializarea Autovehicule Rutiere din cadrul UTCN au obținut Premiul I pe echipe (Pop Emilio Victor, Filimon Dan Mihai, Atudosiei Ariana-Anelisa), Premiul I la individual (Pop Emilio Victor), Premiul III la individual (Filimon Dan Mihai). Echipa de studenți a fost coordonată de conf. dr. ing. Adrian Todoruț și s-a evidențiat prin rezultate remarcabile și la edițiile anterioare.

La secțiunea “Automotive CAD – CATIA”, studenţii de la specializările Advanced Techniques in Automotive Engineering – Master, Automobilul și Mediul – Master, care au reprezentat UTCN la această ediție, au obținut Premiul II pe echipe (Măgherușan Corneliu Adrian, Balint Richard-János, Ciurdaș Sofinel Lucian Longhin). Echipa a fost coordonată de șef lucr. dr. ing. Emilian Borza.

 

Articolul precedent”Între Viață și Moarte / Inter Vitam et Mortem”, la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca
Articolul următorFSEGA găzduieşte a treia ediție a forumului „Franceza te angajează”.