Intervenție a elicopterului SMURD pentru acordarea asistenței medicale de urgență unui bărbat căzut de la înălțime, pe strada Henri Coandă din municipiul Dej.

În jurul orei 13.20, o autospecială, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD din punctul Jibou au fost alertate ca urmare a căderii de la înălțime a unui bărbat de aproximativ 20 de ani.

În momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului acesta era conștient. După acordarea asistenței medicale de urgență acesta a fost preluat de către elicopter și a fost transportat la spital.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre căderea de la înălțime a unei persoane, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Dej. A fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț, care a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

Articolul precedentBilanț COVid-19: 1.365 de cazuri noi, 44 decese, 503 pacienți în ATI! Vezi situația din județul tău
Articolul următor100% TU DECIZI! Camelia Gavrilă, liberala ajunsă pesedistă