Ieri, în jurul orei 17.50, un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Neamț, care se deplasa pe strada Sfântul Ioan a fost depistat în timp ce rula cu viteza de 111 km/h.

Conform prevederilor legale, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Peste 170 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate ieri de polițiști în cadrul unei acțiuni derulate în intervalul orar 17.00-19.00, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

La data de 9 februarie a.c., în intervalul orar 17.00-19.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, alături de Secțiile 1-7 au organizat o acțiune pe raza municipiului Cluj-Napoca și în localitățile arondate în scopul reducerii riscului rutier și impunerii unei conduite responsabile în rândul participanților la trafic.

Activitatea desfășurată de către polițiști a condus la legitimarea a 527 de persoane și controlarea a 448 de vehicule.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 173 de sancțiuni contravenționale, 72 dintre acestea pentru depășirea limitei legale ale vitezei.

În cadrul activităților derulate, pe strada Sfântul Ioan au fost constatate 36 de abateri de la normele circulației pe drumurile publice, în 25 dintre cazuri sancțiunile contravenționale fiind aplicate pentru încălcarea regimului legal al vitezei, fiind reținute 8 permise de conducere.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentAccident cu trei maşini pe o stradă din Cluj-Napoca! Un copil a fost rănit şi a ajuns la spital
Articolul următorDecizie bombă: doctoratul plagiat ajunge la CCR. O instanță a admis sesizarea Curții Constituționale – răsturnare de situație în justiție