În urma unei sesizări prin intermediul S.N.U.A.U. 112, aseară, la ora 21.15, polițiștii din Șomcuta Mare au oprit în trafic pe D.N. 1C, în localitatea Satulung, un autoturism, care circula din direcția municipiului Dej, înspre municipiul Baia Mare, despre care s-a sesizat faptul că ar exista suspiciuni cu privire la conducătorul auto că ar fi sub influența substanțelor interzise.

La volanul autoturismului, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani din Mireșu Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Tânărului i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altelor substanțe.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCALENDAR olimpiade 2023: lista, etapele și datele la care sunt organizate olimpiade și concursuri școlare în acest an
Articolul următorAlexandra Păcuraru: Unirea românilor a venit ca un act firesc, dar nu fără lupte care au clădit această națiune