Azi, în jurul orei 08.20, pe un teren agricol din extravilanul localității Băbdiu, o persoană care desfășura activități agricole, ar fi suferit o autoaccidentare în timp ce manevra un utilaj.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Bobâlna, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

„În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit incidentul, într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au intervenit în această dimineață pentru a-i oferi sprijin unui bărbat care și-a prins brațul într-un utilaj agricol. Incidentul s-a petrecut în localitatea Babdiu, comuna Bobâlna, iar pompierii au participat la această misiune cu o autospecială cu modul de descarcerare.

De asemenea, în sprijin a fost trimis și un echipaj SAJ. Salvatorii au întreprins manevre specifice de extragere, iar victima, un bărbat de cca 30 de ani, a fost conștient și cooperant.

Ulterior, echipajul SAJ l-a transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentBilanț coronavirus 21 februarie: 7.694 cazuri noi și 85 decese
Articolul următorTentativă de suicid în Cluj-Napoca! Un tânăr a ameninţat că îşi va lua viaţa