Tânăra absolventă a Universităţii Tehnice din Cluj, care a provocat accidentul din Jibou în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața, va fi cercetată penal pentru ucidere din culpă. Potrivit polițiștilor și procurorilor din Sălaj șoferița de 21 de ani nu a respectat semnalele la nivel cu calea ferată, iar mașina pe care o conducea a fost izbită de tren. În urma ciocnirii violente, cele patru prietene, cu care se afla în autoturism, au murit.
Reamitim că joi, 17 mai, la ora 18.03, pe Centura Ocolitoare a Orașului Jibou, km 00+250, între Orașul Jibou și localitatea Someș Odorhei, o tânără de 21 ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea autoturismul nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, moment în care, autoturismul a fost lovit de trenul de călători, care circula pe relația Baia Mare – Jibou. După impact, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile.
În urma accidentului a rezultat decesul a patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, toate  din județul Maramureș, pasagere în autoturism, și rănirea rănirea gravă a conducătoarei auto.
Articolul precedentVIDEO. Se lucrează intens la Autostrada Sebeș-Turda
Articolul următorMesajul rectorului UBB pentru U Cluj