Flavia era o elevă silitoare, mare iubitoare de sport, care se pregătea să meargă la facultate la Cluj. Soarta însă a avut alte planuri cu ea. Destinul Flaviei, elevă în clasa a XI-a la Colegiul „Horia Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, a fost întrerupt brusc, sâmbătă la prânz.

Adolescenta care era ştiută ca mare iubitoare de sport, fostă înotătoare de performanţă, a mers la o sală de fitness din oraş. A făcut câteva exerciții cu o bară fără greutăţi, care cântărea în jur de 20 de kg, iar la un moment dat a zis că nu mai poate să respire. A căzut din picioare şi toţi au sărit să o ajute.

Chiar patronul sălii de fitness a sunat la 112 şi a venit Ambulanţa. Din păcate era deja în stop cardio-respirator. La doar 17 ani şi fără probleme de sănătate ştiute, făcuse infarct.

Fata silitoare şi zâmbitoare, voluntar la Crucea Roşie şi Cercetaşii României, care se pregătea de admitere la facultate în Cluj şi planifica să îşi ia permisul auto anul viitor, i-a lăsat pe toţi în stare de şoc.

În acest moment se află la Institutul Medico Legal, iar mâine va fi depusă la capela cimitirului din oraş.

Un destin frânt din cauze deocamdată neelucidate.  

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentŞoferi prinşi drogaţi la volan în judeţul Cluj
Articolul următor#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe făraș! Zarurile au fost aruncate: acuzații de spălare de bani – unde au dispărut 6 milioane de euro?