Polițiștii clujeni iau măsuri ferme în cazurile de violență în familie. Ieri, un bărbat de 22 de ani, din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore întrucât și-ar fi agresat în mod repetat concubina.

Ieri, 26 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la comiterea unor fapte de violență în familie.

În fapt, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în intervalul 23 – 24 noiembrie, o femeie de 24 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi fost agresată în mod repetat de către concubinul acesteia.

În urma agresiunilor, persoana vătămată a suferit leziuni ce neccesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au emis un mandat de aducere pe numele bărbatului în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca. Astfel, acesta a fost depistat și condus la secție.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

*** 25 noiembrie – Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii

O familie în care există violenţă nu este „o familie”.

De la ameninţare până la violenţă este doar un pas.

Dacă partenerul tău te abuzează  fizic, emoţional sau sexual, înseamnă că eşti într-o situaţie de risc şi o victimă a violenţei intrafamiliale.

Sună imediat la 112 atunci când eşti în pericol!

Articolul precedentAutori de furturi din bancomate prinşi de poliţişti! Cum acţionau
Articolul următorFOTO | Asociația Femeilor de Afaceri Cluj a premiat zece profesori excepționali în cadrul Balului Caritabil „10 de 10”