La data de 6 august, în jurul orei 04.10, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană, care se afla în incinta festivalului, la Cluj Arena, s-ar fi accidentat pe scările stadionului, necesitând îngrijirile medicale acordate de un echipaj Smurd.

În urma sesizării, polițiștii au demarat verificări, fiind constatat faptul că, tânăra, de 19 ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, la momentul accidentării, ca urmare a căderii pe treptele arenei, se afla în compania prietenului ei, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Vulcani.

Pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc  evenimentul, polițiștii au demarat cercetări din oficiu, sub aspectul infracțiunii de lovirea sau alte violențe, context în care tânăra a menționat faptul că nu dorește să formuleze plângere penală în referire la incident și că accidentarea ei reprezintă un accident.

De asemenea, situația de fapt a fost analizată, conform procedurilor, prin intermediul formularului de evaluare a riscului, nefiind îndeplinite condițiile pentru eliberarea unui ordin de protecție.

În această cauză, sunt continuate verificările, aspectele constatate urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentPeste 360.000 de participanţi la festivalul UNTOLD 2022
Articolul următorRemanierea guvernamentală, între realitate și fentă: CULISELE unui scandal mocnit. Ce se va întâmpla cu rotativa din 2023?