Consiliul Județean Cluj organizează o nouă ediție a Târgului Produs de Cluj. Evenimentul are loc în perioada 30 iulie – 9 august în parcarea complexului comercial VIVO! Cluj Napoca, în intervalul orar 10:00-22:00.

            Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Așa după cum am mai afirmat în repetate rânduri, menirea administrației județene nu constă doar în a repara sau moderniza drumuri, spitale și școli. Pentru a avea bugetele necesare susținerii sănătății, educației și infrastructurii, este obligatoriu să avem în vedere factorul economic, indiferent dacă este vorba despre întreprinderi cu mii de angajați sau despre categoria micilor meseriași și producători locali. În spiritul politicilor liberale, administrația clujeană sprijină de ani buni acei întreprinzători care demarează afaceri de familie, facilitându-le accesul pe piață, mediatizarea și promovarea. Acum, în condiții speciale, am ales să organizăm târgul nostru într-un loc special, cu o participare redusă, pentru a respecta reglementările în vigoare privind limitarea riscului de răspândire a virusului COVID-19, astfel ca atât expozanții cât și vizitatorii să fie în siguranță.”

            La manifestarea expozițională de la VIVO!, desfășurată prin intermediul Asociației Produs de Cluj, vor fi prezenți 20 de producători și artizani clujeni. Ei vor prezenta publicului vizitator preparate din lapte și carne, uleiuri presate la rece, prăjituri de casă și turtă dulce, gemuri, dulcețuri și siropuri naturale, zacuscă, paste, fructe și legume de sezon proaspete, dar și deshidratate. De asemenea, pe standuri vor fi expuse cosmetice și produse de îngrijire personală, costume populare și bijuterii lucrate de mână, precum și obiecte de marochinărie. 

Articolul precedentEmil Boc, la Realitatea PLUS: „ Suntem pe cont propriu în lupta cu virusul COVID”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 35. Rușii se pot răzbuna pe aripioarele picante