Din cauza faptului că a crescut numărul celor depistați cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), atât la nivel național, cât și în județ, echipa Teatrului de Păpuși „Puck” a decis să-și suspende o parte din activitate.

Din grijă pentru sănătatea publicului și a angajaților, spectacolele care urmau să se joace în curtea Muzeului de Artă, atât în weekenduri, cât și cele programate în datele de 17 și 25 iulie, în parteneriat cu Iulius Mall, sunt anulate.

Continuăm activitatea în spațiul online cu povești din cadrul proiectului „AudioPuck – Poveștile copilăriei” (în română) și „AudioPuck – Basmele popoarelor (Népek meséi)” (în limba maghiară). Înregistrările sunt disponibile, în regim gratuit, pe site-ul teatrului www.teatrulpuck.ro. În această săptămână vor putea fi ascultate două povești noi: ,,Craiul zăpezii”/ „Hókirály”, în lectura actorului Urmánczi Jenő și ,,Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, în lectura actriței Andreea Bolovan.

Tot în spațiul online, veți putea viziona cel de-al cincilea episod din serialul ,,Domnul Păpădie și Prosop” joi, 16 iulie, de la ora 18, pe pagina de Facebook a instituției, în regim live.

Episoadele vor putea fi accesate și pe site-ul teatrului, în secțiunea specială: http://teatrulpuck.ro/domnul-papadie-si-prosop/.

Alte rețete divine, pregătite cu dragoste, puteți accesa aici: https://www.facebook.com/bucatariaidivina/.

Serialul propus de actrița Andra Ștefan are la bază păpușa ca instrument didactic. Astfel, vom descoperi tainele unor rețete sănătoase, inspirate din natură, pe care copiii le pot experimenta împreună cu părinții. Bucătăria devine, astfel, spațiu de joc și de creație.

Articolul precedentBomba din dosarul lui Gabriel Oprea. Detaliul care are putea schimba totul
Articolul următorUniversitatea Tehnică din Cluj-Napoca își mărește baza sportivă cu un nou teren multisport