O femeie în vârstă de 37 de ani a căzut miercuri dimineață de pe un bloc de 7 etaje din cartierul Între Lacuri din Cluj-Napoca.

O autospecială și un echipaj SAJ au fost dislocate în cursul acestei dimineți pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Streiului din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale.

Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul SAJ, care au durat mai bine de o oră, însă fără a readuce semnalele vitale femeii„, a transmis ISU Cluj.

La faţa locului au intervenit şi poliţiştii clujeni:

La data de 7 iulie, în jurul orei 06.40, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil, situat în cartierul Între Lacuri din municipiul Cluj-Napoca. 

La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv o femeie în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca.

Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul acesteia. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„.

foto: arhiva

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentEvaluări anuale ale elevilor din clasele pregătitoare, introduse în noul program ”România educată”
Articolul următorEdiţia specială Electric Castle va avea loc în Bonţida şi Cluj | Au fost anunţaţi artiştii