Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400, în zona localității Șintereag, județul Bistrița-Năsăud, după ce un tren care circula pe relația Cluj Napoca – Bistrița a deraiat.

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400, în zona localității Șintereag, județul Bistrița -Năsăud, după ce un tren care circulă pe relația Cluj – Bistrița, a deraiat„, au anunțat reprezentanții Poliției Române.

Din fericire nu au existat victime, în tren fiind doar un singur călător. Traficul feroviar este blocat.

Două dintre vagoanele trenului interregio-călători 15836 au deraiat astăzi, în jurul orei 09.00, în apropierea stației CFR din localitate.

Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale și se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei. 

Traficul feroviar pe tronsonul respectiv este încă blocat și se acționează pentru repunerea pe șine a vagoanelor„, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

De asemenea, 44 de călători care urmau să circule cu personalul 406 pe ruta Bistrița – Beclean – Vatra Dornei au fost transbordați cu două autocare închiriate de CFR până la Beclean.

Traficul a fost reluat la ora 14.40. 

 

(Foto cu caracter ilustrativ)

 

 

Articolul precedentOrban, atac dur la adresa PSD, după adoptarea tacită a autonomiei Ținutului Secuiesc, în Camera Deputaților
Articolul următorProstituţie pe timpul stării de urgenţă! Poliţiştii au prins doi proxeneţi