Brățările de la festivalurile Untold și Neversea vor oferi, în perioada 7 iulie – 10 septembrie 2019, reduceri sau alte facilități la peste 70 de obiective turistice importante din întreaga țară.

Campania este una dezvoltată în parteneriat cu Ministerul Turismului şi îşi propune să promoveze obiectivele turistice din ţara noastră.

Astfel și în acest an este disponibilă o platforma online atât pe untold.com/rai, cât și pe neversea.com/rai, unde pot fi încărcate în mod gratuit obiective turistice (castele, muzee, conace, complexe turistice de tip hotel-restaurant), singura obligație a operatorilor fiind de a oferi un beneficiu posesorilor de brățară Untold și Neversea 2019.

Toate obiectivele turistice care se vor înscrie în platformă vor fi promovate atât pe site-ul untold.com și neversea.com. Pe lângă beneficii și oportunitatea de a vizita aceste obiective turistice, organizatorii lansează și o provocare turiștilor. Toți cei care vor vizita aceste locuri cu brățara de festival, să posteze în social media, poze din locațiile pe care le-au vizitat și să folosească haștag-ul #rai2019. Cinci dintre aceștia pot câștiga prin tragere la sorți, kit-uri de festival.

 

 

 

 

Articolul precedentSpectacol elvețian de muzică și dans la Penitenciarul Gherla (FOTO)
Articolul următorSfârşit de an şcolar şi la Penitenciarul Gherla: 25 de deţinuţi au promovat anul