U-Banca Transilvania s-a impus în primul meci oficial al sezonului 2018-2019, câștigând astfel SuperCupa României în fața bihorenilor de la CSM CSU Oradea. Echipa noastră a învins cu 83-76.

Cei mai buni jucători ai meciului au fost Watson, cu 22 puncte și Richard-16 de la CSM Oradea, respectiv Washburn- 23, Easley- 16, Marinov- 16 puncte, pentru U Banca Transilvania Cluj.

În sezonul anterior, CSM Oradea a câştigat titlul naţional, iar U BT Cluj a cucerit Cupa României.

„Sunt foarte mulțumit de jocul colectiv, am reușit să avem 20 de pase decisive, mingea a mers bine de foarte multe ori, asta lucrăm la antrenamente, nu vrem să ținem mingea în loc și vrem să fie implicați toți jucătorii. Bineînțeles, în tot ceea ce faci nu poți fi perfect, întotdeauna mai sunt lucruri de corectat. Ne bucurăm acum o oră, două, după care avem un alt meci foate important de pregătit, o a doua finală din acest început de sezon, bătălia cu israelienii din ultimul tur preliminar al FIBA Europe Cup. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri care au venit la Oradea să ne încurajeze!”, a declarat Mihai Silvășan după meci.

Articolul precedentVIDEO | Accident grav la intrare în Huedin! Trei persoane au decedat
Articolul următorPoliţiştii locali din Gherla vor primi normă de hrană! Veniturile acestora vor creşte cu aproximativ 1000 de lei