Echipa lui Erik Lincar a obținut o victorie extrem de importantă în bătălia pentru accederea în prima divizie. 

Ardelenii au primit vizita liderului Petrolul în ultimul meci al etapei a 6-a a play-off-ului Ligii 2. Pe locul 3 înaintea partidei, gazdele ar fi avut nevoie de o victorie pentru a trece de Hermanstadt și a ajunge pe poziția secundă a clasamentului. Iar obiectivul avea să fie asigurat după doar 26 de minute de joc. Dubla lui Tescan și golul lui Florin Ilie au dus scorul la un neverosimil 3-0 în favoarea alb-negrilor. Degeaba a încercat să revină pe tabelă echipa lui Nicolae Constantin. Ploieștenii au marcat o singură dată, prin Diarra, din lovitură de la 11m, în minutul 64.

U Cluj se impune cu 3-1 iar după acest rezultat, Petrolul nu mai este atât de sigură de promovare. Ploieștenii sunt în continuare primii, cu 57 de puncte, dar au acum doar 3 lungimi avans față de U Cluj și 4 față de sibieni, aflați acum pe a treia treaptă a podiumului. Lupta dintre cele trei va continua runda următoare de la distanță, fiecare dintre pretendente urmând să întâlnească celelalte trei formații din play-off. Iată care va fi programul etapei care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni:

Concordia – Hermannstadt

U Cluj – Unirea Slobozia

Petrolul – Steaua București

sursa: realitateasportiva.net

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentDNA dezaprobă încercările de atragere a instituției în jocurile politice
Articolul următorNicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au fost marți în Ucraina, fără Florin Cîțu – Ce au discutat cu președintele Zelenski