Un bărbat din Bistrița-Năsăud și un altul din Cluj s-au ales cu dosare penale, după ce, pe raza comunei Lechința, polițiștii l-au prins pe primul beat criță la volan, iar pe cel de-al doilea fără permis.

 

 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 2 ianuarie, în jurul orei 16:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au oprit pentru control pe Drumul Județean 151 în localitatea Lechința un autoturism.

A fost identificat șoferul, un bărbat de 34 de ani din Cluj Napoca. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, suspendat.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

La scurt timp în aceeași zi, polițiștii lechințeni au oprit pentru control în aceeași localitate un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Vermeș.

În urma testării cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul a fost de 0.70 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în cadrul unui dosar penal.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud