Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân Cluj-Napoca, din subordinea RADP, vine în sprijinul bărbaților cu o idee de cadou pentru 8 Martie.

Femeile din viața ta merită tot ce e mai bun. Oferă-i soției, iubitei sau fiicei tale mai mult decât un cadou. Oferă-i emoţie. Acest lucru este posibil prin adoptarea unuia dintre cei șase cățeluși care se află la centru.

Fiecare dintre ei are un nume: Bruno, Max, Lucky, Happy, Elsa și Joy. De asemenea, „cățelușii se adoptă în mod gratuit, având efectuate deparazitări interne și externe, operațiuni de sterilizare si microcipare. Vaccinările necesare sunt efectuate corespunzător vârstei. De asemenea, câinii primesc un carnet de sănătate și sunt înregistrați în Registrul Național al Câinilor cu Proprietar (RECS)”, informează Cristian Pop, medic veterinar la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân.

Cei interesați pot merge la Centrul de pe strada Bobâlnei nr. 65, de luni până vineri, între orele 07:00 – 15:00, miercuri între orele 07:00 – 17:00, cu un act de identitate, adeverința de angajat și act de spațiu.

Articolul precedentMiercurea Cenușii: Romano-catolicii clujeni au intrat în Postul Mare
Articolul următorFinalizarea închiderii definitive a rampei de deșeuri de la Pata Rât, extrem de aproape