Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, scrie într-o postare publicat pe Facebook că organizatorii Electric Castle nu au dorit să găzduiască în perimetrul evenimentului un cort al inițiativei civice „Fără penali”, acuzându-i pe organizatori de ipocrizie, după ce l-au invitat în festival pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

„Andi Vanca, organizatorul Electric Castle l-a scos din politică pe Emil Boc. Andi le-a interzis cetățenilor care susțin inițiativa civică „Fără Penali” să strângă semnături în perimetrul festivalului susținând că nu vrea să asocieze evenimentul cu politica. Aici intervine o mică problemă și anume, ipocrizia, organizatorii Electric Castle l-au invitat la festival pe primarul Clujului, Emil Boc, despre care știam ultima dată când ne-am întâlnit că este politician. Să ne înțelegem, nu am nicio problemă că a fost invitat domnul Boc și că acesta le-a împărtășit electricilor realizările si planurile pentru Cluj, însă, este foarte urât că aceeași organizatori, nu au permis unor voluntari să strângă semnături pentru o inițiativă civică sprijinită public de artiști ca Smiley sau actori de calibrul lui Victor Rebengiuc, de exemplu”, se arată în postare.

Emil Boc a fost prezent la Electric Castle sâmbătă și a avut și un discurs în cadrului unui eveniment organizat în jurul amiezii. El a venit însoțit de soția sa, scriitoarea Oana Boc și au petrecut mai multe ori prin festival.

Articolul precedentUntold vs Electric Castle. Cine are rețeta financiară mai bună și cine „deranjează”
Articolul următorCeasul rău pentru o pisică din Cluj, amendată pentru că nu avea bilet