Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani, din Turda, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 22 februarie, în jurul orei 22.00, aflându-se la domiciliul său din municipiul Turda, unde locuia cu mama sa, ar fi agresat-o pe aceasta şi i-ar fi sustras un telefon mobil, părăsind ulterior locuinţa cu intenţia de a-l vinde.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe tânăr la o sală de jocuri mecanice de pe strada Lotus din municipiul Turda. Acesta avea asupra sa o sumă de bani, însă nu şi telefonul pe care l-ar fi vândut.

Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ulterior, la data de 23 februarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Articolul precedentDeputatul Emanuel Ungureanu: Spitalul de Boli Infecțioase și Aeroportul Cluj-Napoca NU sunt încă pregătite pentru a gestiona persoanele care vin din zonele afectate de CORONAVIRUS
Articolul următorAeroportul Internațional Cluj: Noi măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului