United Galați a jucat miercuri, 16 noiembrie, de la ora 16.30, la Cluj-Napoca, meciul cu cei de la CFF Clujana Cluj-Napoca, ultima clasată din Liga I, o partidă care s-a jucat în devans și a contat pentru etapa a 10-a. United s-a impus cu 15-3 (6-1) la Cluj-Napoca. 

Vlăduț Dudău a deschis scorul în minutul 4, apoi Burdujel a marcat pentru 0-2 în minutul 8. Clujenii au redus din handicap în minutul 11, prin golul marcat de Moroșanu. Daniel Araujo a marcat pentru 1-3 în minutul 11, iar în minutul 13 Boșneagă a marcat pentru 1-4. Araujo a marcat apoi pentru 1-5 în minutul 14, iar scorul primei reprize a fost stabilit de golul marcat de Dudău în minutul 16.

În minutul 23 Cardenas a marcat pentru 1-7, după care gălățenii n-au mai forțat, iar în minutul 29 clujenii au redus din handicap prin golul marcat de Leahu. Un minut mai târziu Burdujel a refăcut diferența de 6 goluri, scor 2-8. Araujo a realizat tripla în minutul 31. Portarul Cârdei a marcat pentru 2-10 în minutul 33, iar Arhire a majorat diferența un minut mai târziu. În minutul 35 Dudău a realizat și el tripla, iar în minutul 37 antrenorul jucător al gălățenilor, Florin Ignat și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. În minutul 38 gazdele au mai marcat i ele un gol, prin Moroșanu. În ultimele două minute ale meciului gălățenii au mai înscris de două ori, prin Cardenas în minutul 39 și Boșneagă în minutul 40. 

Pentru United urmează meciul de pe teren propriu cu West Deva, duminică, 20 noiembrie, de la ora 18.00, ultima repetiție înaintea meciurilor din UEFA Futsal Champions League.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentOrganizatorii festivalului UNTOLD anunță că vor scoate la vânzare alte 10.000 de abonamente 
Articolul următorGabriel Oprea: „Comisia Europeană a reconfirmat. Locul României este în Spațiul Schengen”