Fotbaliștii de la Universitatea Cluj au reușit să câștige vineri primul meci al sezonului din Liga a 2-a de fotbal, învingând la Târgu-Mureș formația Metaloglobus, cu scorul de 2-0.

„Expulzați” de pe Cluj Arena din cauza faptului că pe stadion, zilele acestea, se desfășoară festivalul de muzică Untold, fotbaliștii lui U Cluj și-au păstrat totuși concentrarea și au debutat cu dreptul în sezonul de Liga a 2-a.

Cotată ca fiind una dintre favoritele la promovare, U Cluj a început în forță și a deschis scorul prin fostul internațional și căpitan al naționalei de fotbal, George Florescu. Clujeanul a marcat în minutul 38, iar rezultatul final a fost stabilit prin golul lui Cristian Gavra, în minutul 48.

„Am fost mai bine organizați din punct de vedere tactic. Am construit în prima repriză, dar am jucat mai slab în repriza secundă. Putem juca mai bine, nu am fost străluciți azi, dar importante sunt cele 3 puncte. Ne-a afectat că nu am jucat acasă, dar important e că am câștigat. Victoriile îți aduc încredere și personalitate”, a spus tehnicianul clujenilor, Adrian Falub, la Digi Sport.

Articolul precedentFacultățile Universității Babeș-Bolyai, magnet pentru olimpicii din toată țara
Articolul următor346 de petrecăreți de la Untold au avut nevoie de ajutor medical în ziua a doua