Unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa recrutează peste 1.200 de voluntari. Untold îți oferă șansa să trăiești alături de echipa festivalului dar și de fani, experiențe unice la ediția aniversară din acest an.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare începe luni, 13 mai 2019 și se încheie în data de 25 mai 2019, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise până în data de 13 iunie 2019.

Cei peste 1.200 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, info point, steward, logistică, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui David Guetta, Martin Garrix, Bastille sau Dimitri Vegas&Like Mike.

Înscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe untold.com/volunteers-chapter5.

Articolul precedentPe mai multe drumuri din județul Cluj s-au executat lucrări de marcaje rutiere. Vezi care sunt acestea
Articolul următorNicolas Cage vine la Cluj pentru a fi premiat în cadrul TIFF