USAMV Cluj-Napoca va participa, în calitate de partener, între 30 august și 2 septembrie, la prima ediție a Central Park Wine Festival, în Parcul Central la orașului.

Standul universității va fi amplasat în zona centrală a parcului, unde vor putea fi găsite produse proprii spre, disponibile pentru vânzare – iaurturi naturale din gama ”Gourmeticus Academicum”, fructe din soiuri românești, provenite de la Stațiunea de Cercetări Horticole (mere, pere, prune), ulei și apă de lavandă, precum și arbuști ornamentali.

Standul va fi deschis zilnic, între orele 11.00 – 19.00, iar specialiștii universității vor răspunde întrebărilor despre produse.

„Participarea USAMV Cluj-Napoca la Central Park Wine Festival reprezintă în primul rând partea educativă și de cercetare, care va aduce publicului larg și o întâlnire mai aparte – cu albine, într-un stup de observație, și viermi de mătase. Specialiștii noștri vor fi prezenți în cele patru zile de festival, timp de două ore în fiecare zi, cu un stup de observație a albinelor, dar și cu viermi de mătase aflați în diferite stadii ale evoluției și vor răspunde întrebărilor despre creșterea lor, beneficiile pe care le aduc sau chiar pericolele la care sunt expuși în prezent”, transmite universitatea prin intermediul unui comunicat.

Articolul precedentCJ Cluj dă bani pentru a combate efectele peste porcine
Articolul următorFostul internațional Laszlo Sepsi a semnat cu Universitatea Cluj